Zelf doen

Wil je zelf aan de slag?

Kennismaken met leer

Onder vakkundige leiding maak je een basistas van leer (shopper). Het patroon hiervoor is gereed, maar variatie kan naar eigen keuze worden aangebracht in andere kleuren leer, ander formaat vlakken of geen vlakken.

Je leert de charme van mooie leersoorten kennen en je gaat met verschillende technieken aan de slag. Na deze cursus heb je niet alleen een originele tas, maar ook de eerste kneepjes onder de knie om zelf met leer aan de slag te gaan.

  • Duur: 3 cursusdagen van 3,5 uur
  • Prijs:  € 165,- incl. btw p.p. en excl. materiaal (naar keuze)
  • Locatie:  Eindhoven
  • Startdatum: Dagen en tijdstip in overleg
  • Maximaal 2 deelnemers per dagdeel
  • Aanmelden: info@esthervalkdesign.nl

Lessen op maat

Wil je meer leren? Met maximaal twee deelnemers krijg je les en hulp bij het maken van je eigen tassen. Hierin kijken we wat je graag wilt maken. Een dagdeel (ochtend of middag) kost 50 euro per persoon, exclusief het materiaal. Voor een hele dag zijn de kosten 95 euro incl.BTW, exclusief het materiaal.

Voor meer info: info@esthervalkdesign.nl

In verband met de Covid maatregelen zijn er op het moment alleen 1 op 1 workshops mogelijk.

Workshops Vilten

Er staan voor het cursusjaar 2021-2022 workshops gepland op het programma van de Volksuniversiteit de Kempen (Eersel). Als het programma klaar is vind je hier een link.

Mocht er op andere plaatsen mogelijkheden zijn, dan vind je hier meer info.

Met een groep vilten
Wil je graag met een groep vriendinnen, zussen of collega’s een workshop vilten dan kun je contact met me opnemen over de mogelijkheden. Als je zelf een geschikte ruimte hebt kom ik op locatie en anders kijk ik voor een mogelijkheid. De inhoud van de workshop kunnen we samen bepalen. Dit kan een kennismakingsworkshop zijn maar ook bijvoorbeeld een vogelhuisje vilten.

Workshop voorwaarden

Bij workshops gelden de volgen de voorwaarden:

Het lesgeld dient – na akkoordbevinding van je inschrijving – direct in zijn geheel te worden betaald. 
De aanmelding is bindend, dat wil zeggen dat je geen geld terug krijgt bij eventuele verhindering. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.

Als de workshop niet doorgaat vanwege te weinig belangstelling of ziekte van de docent krijgt je het lesgeld teruggestort.